Termeni si conditii

Termeni si conditii

Termeni si conditii

Acceptarea conditiilor de utilizare ale www.asociatialimfom.ro

Odata cu utilizarea informatiilor si serviciilor de pe fiecare pagina a site-ului www.asociatialimfom.ro, sunteti de acord si acceptati termenii si conditiile stabilite de administratorul www.asociatialimfom.ro si prezentate in cele ce urmeaza, inclusiv orice modificari ulterioare ale acestora, modificari ce pot fi efectuate oricand, fara a fi necesara o notificare informativa sau un accept prealabil din partea dumneavoastra.

Descrierea activitatii

Site-ul www.asociatialimfom.ro ofera pacientilor si celor interesati de Limfom, acces la o multitudine de resurse si instrumente online care includ: 

  • informatii din domeniul hematologiei,  articolele redactate de autorii colaboratori www.asociatialimfom.ro se adreseaza vizitatorilor site-ului
  • directoare pe categorii , adica liste de medici, liste de unitati medicale, link-uri utile catre alte asociatii atat din tara cat si din afara tarii, realizate de catre www.asociatialimfom.ro, ce se adreseaza vizitatorilor site-ului
  • forum si suport online(sectiunea ,,intreaba medicul”): discutii online intre pacienti, apartinatori, persoane interesate si discutii intre pacienti si medici, ce sunt administrate de catre www.asociatialimfom.ro

    Categoriile de utilizatori ai siteului sunt :

  • Vizitatorii - doar intra si viziteaza siteul, nu pot publica nimic, insa pot citi intrebarile si raspunsurile publice ale altor pacienti;
  • Utilizatorii - isi creeaza un cont pe platforma, sunt aprobati de www.asociatialimfom.ro si pot comunica intre ei, pe forum, prin intermediul subiectelor deschise, comentariilor sau prin intermediul sectiunii ,,intreaba medicul”.

   Sectiunile principale ale site-ului sunt :

  • sectiunea de informatii cu continut medical (sectiunea de informatii utile, sectiunea “limfom Hodgkin”, sectiunea “limfom non-Hodgkin”, sectiunea  “Noutati”, sectiunea “video interviuri”);
  • sectiunea “forum” ;
  • sectiunea “intreaba medicul”.

Responsabilitatile utilizatorului

Ca utilizator/vizitator al site-ului sunteti raspunzator pentru actiunile pe care le faceti si de asemenea, de urmarile pe care acestea le au.

Sunt interzise urmatoarele lucruri :
a) sa publicati materiale cu drept de autor, adica materiale care apartin altor persoane, neavand aprobarea acestora pentru publicare;
b) sa publicati materiale obscene, de amenintare, rauvoitoare sau care pot afecta imaginea unui alt utilizator, persoana fizica sau juridica;
c) sa publicati o imagine sau o afirmatie cu tenta sexuala;
d) sa publicati materiale care au drept scop distrugerea oricarui sistem sau informatie;
e) incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere;
f) incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice tip de publicitate;
g) avea conturi multiple in cadrul site-ului;
h) promova sau furniza informatii despre activitatile ilegale, promova agresivitatea fizica sau verbala impotriva oricarui grup sau persoana.

Asociatialimfom.ro nu garanteaza ca informatiile postate sau parerile postate de utilizatori sunt credibile si de urmat.
Asociatialimfom.ro poate lua masuri in privinta utilizatorului sau impotriva informatiilor postate de acesta, indiferent de sectiune.
Apreciem mesajele utilizatorilor si venim in intampinarea comentariilor dumneavoastra cu privire la asociatia noastra. Va atentionam ca politica noastra nu ne permite sa acceptam sau sa tinem cont intotdeauna de ideile creative, sugestii, inventii sau materiale, altele decat cele care au legatura cu site-ul nostru.

Contul, parola si securitatea datelor | proprietarii de conturi utilizator pe site - membrii forum si “intreaba medicul”

Dumneavoastra sunteti raspunzatori pentru pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor si a parolei contului. De asemenea, sunteti responsabili pentru utilizarea inregistrarii dumneavoastra, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia dumneavoastra. Sunteti de asemenea de acord sa folositi butonul de iesire din contul dvs cand doriti sa parasiti site-ul. www.asociatialimfom.ro  nu va fi raspunzator pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi de catre dvs.

www.asociatialimfom.ro are dreptul de a va bloca parola, utilizarea serviciilor oferite prin crearea unui cont, daca considera ca este cazul, sau chiar sa stearga orice material din cadrul site-ului, pentru orice motiv. Asociatialimfom.ro are dreptul, de asemenea, sa intrerupa furnizarea de beneficii prin intermediul site-ului, sau a unei parti a lor, cu sau fara nicio notificare prealabila.

Conform Regulamentului, accesul dumneavoastra la site-ul www.asociatialimfom.ro poate fi restrictionat fara o avertizare anticipata. In plus, www.asociatialimfom.ro nu va fi raspunzatoare fata de dumneavoastra sau orice terta parte in orice mod, pentru interzicerea si/sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul www.asociatialimfom.ro.

Utilizarea materialelor din site 

Continutul integral al acestui site este protejat de legea dreptului de autor. Intregul material este proprietatea www.asociatialimfom.ro. Adunarea si rearanjarea continutului acestui site web este dreptul exclusiv a www.asociatialimfom.ro , drept protejat de legile in vigoare. Folosirea oricarui material reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Va este interzis sa vindeti sau sa modificati materialul, sa-l expune public, sa-l distribuiti sau sa-l folositi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.

La serverele site-ului au acces doar persoanele autorizate, accesul oricarei persoane neautorizate fiind interzis. Daca incercati/accesati aceste servere, fara drept, fapta constituie infractiune si se pedepseste conform legislatiei romane in vigoare.

Proprietatea materialelor si informatiilor prezente pe site-ul www.asociatialimfom.ro

Asociatialimfom.ro nu va pretinde drept de proprietate asupra materialelor pe care le transmiteti in orice fel catre www.asociatialimfom.ro. Totusi, www.asociatialimfom.ro va putea utiliza materialele in orice fel si mentiona numele dvs in legatura cu materialul transmis. De asemenea, ne rezervam dreptul de a cesiona toate aceste drepturi oricarui partener al www.asociatialimfom.ro.

Www.asociatialimfom.ro nu are obligatia de a posta pe site sau folosi in orice mod materialul furnizat de dvs; Www.asociatialimfom.ro are de asemenea dreptul sa stearga materialul dvs daca este cazul.

Responsabilitatile www.asociatialimfom.ro

www.asociatialimfom.ro nu garanteaza ca fiecare utilizator este ceea ce se pretinde. Nu ne asumam implicarea in relatiile user-to-user sau in ceea ce priveste comportamentul utilizatorilor, deci suntem absolviti de orice raspundere sau depagubire in cazul unei dispute, indiferent de natura ei.

www.asociatialimfom.ro nu are obligatia legala de a controla informatiile oferite de alti utilizatori, disponibile pe site. Singurul care are aceasta obligatie este utilizatorul.
 

Limitarea responsabilitatii

In orice caz, va recomandam sa mergeti la medicul de familie daca va ingrijoreaza starea dvs de sanatate. Nu garantam ca informatiile regasite pe site pot fi similare unei consultatii specializate, ele fiind doar de natura educational si informativa. Sunteti de acord cu faptul ca dumneavoastra, ca utilizator al website-ului www.asociatialimfom.ro, nu veti inainta nici o actiune judecatoreasca impotriva Asociatialimfom.ro sau a partenerilor acestuia, indiferent de modul in care ati utilizat informatia furnizata de noi.

Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:
a) utilizarea site-ului www.asociatialimfom.ro se face pe propria raspundere

b) www.asociatialimfom.ro nu garanteaza ca:

b.1) site-ul va implini toate cerintele dumneavoastra;
b.2) beneficiile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
b.3) informatiile din site-ul www.asociatialimfom.ro puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere;
b.4) orice eroare de program va fi corectata.
 

Generalitati

Daca forurile legale competente considera invalida una sau chiar mai multe prevederi din capitolul “Termeni si conditii”, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale "Termeni si conditii", acestea ramanand in vigoare. Acesti “Termeni si conditii” reprezinta un acord incheiat intre dumneavoastra si www.asociatialimfom.ro in ceea ce priveste utilizarea site-ului.

Aceste conditii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor.
 

Linkuri catre alte site-uri 

Asociatialimfom.ro  poate contine link-uri care fac trimiteri catre alte portaluri/site-uri si care nu se afla sub controlul sau indrumarea www.asociatialimfom.ro . Asociatialimfom.ro  nu este responsabil pentru ceea ce contin aceste site-uri sau pentru serviciile furnizate. Asemenea trimiteri sunt oferite doar cu scop informativ si este responsabilitatea dumneavoastra sa verificati validitatea celor continute de ele.

Accesul la site

Www.asociatialimfom.ro  depune toate eforturile pentru a asigura functionalitatea site-ului in mod continuu. La aparitia eventualelor erori, administratorul www.asociatialimfom.ro  va încerca remedierea acestora, insa nu poate fi garantat accesul neintrerupt la acest site. Www.asociatialimfom.ro  nu este raspunzator pentru intarzierea sau imposibilitatea indeplinirii intocmai si la timp a serviciilor furnizate care rezulta din revolte, greve, proteste in masa, defectiuni ale retelelor sau echipamentelor, pene de curent, esec de e-mail, sau orice alta situatie care nu este sub controlul www.asociatialimfom.ro  sau care nu poate fi imputata www.asociatialimfom.ro . www.asociatialimfom.ro  nu garanteaza ca paginile site-ului, serverele pe care este gazduit site-ul sau e-mailurile trimise de la site sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Dumneavoastra confirmati si acceptati ca folositi www.asociatialimfom.ro  pe riscul propriu, www.asociatialimfom.ro  fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site.

Copyright  - informatii protejate de dreptul de autor 

www.asociatialimfom.ro beneficiaza de toate drepturile recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale aplicabile in vigoare cu privire la datele si informatiile continute de paginile site-ului. In lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand text, imagini, ilustratii, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, s.a.m.d sunt proprietatea www.asociatialimfom.ro  sau pentru care www.asociatialimfom.ro  detine dreptul de utilizare. Niciun astfel de material, nu poate fi folosit, integral sau partial, in scopuri comerciale sau in orice alte scopuri ce pot fi generatoare de venituri fara acceptul scris prealabil al www.asociatialimfom.ro.

Mentiuni Speciale ale Conditiilor de utilizare/ membrilor site-ului www.asociatialimfom.ro:

1. NU aveti voie sa folositi in formulare puse la dispozitia dvs cod HTML. www.asociatialimfom.ro  isi rezerva oricand dreptul de a sterge acest cod si, daca considera ca este necesar, poate sterge contul de utilizator/ membru. 
2. NU aveti voie sa folositi formularele puse la dispozitia celor care au conturi pe www.asociatialimfom.ro  in alte scopuri decat cele pentru care sunt prevazute. 
3. NU aveti voie sa trimiteti singuri , o data sau in mod repetat recomandari. Daca acest lucru va fi suspectat www.asociatialimfom.ro  va putea sa stearga inscrierea dvs de pe site , fara a avea dreptul de a va reinscrie. 
5. Orice informatie publicata pe site-ul www.asociatialimfom.ro poate fi stearsa de catre www.asociatialimfom.ro  oricand si fara a anunta persoana care a publicat respectiva informatie. 
6. Prin agrearea termenilor, acordati dreptul www.asociatialimfom.ro  de a va trimite periodic e-mail-uri cu diverse informatii. Calitatea de utilizator implica si acceptul acestor comunicari. Daca nu doriti sa mai primiti astfel de e-mail-uri va trebui sa solicitati stergerea contului dvs de pe site-ul www.asociatialimfom.ro.
7. Nu folositi un limbaj defaimator, indecent sau amenintator la adresa celorlalti utilizatori sau a administratorilor site-ului.

Site-ul www.asociatialimfom.ro  este un site privat. Putem efectua modificari, bloca si chiar sterge un cont, mai ales in conditiile in care nu respecta conditiile mentionate mai sus.Acesti termeni si conditii de utilizare a www.asociatialimfom.ro  respecta legislatia in vigoare din Romania.


Denumire asociatie : ASOCIATIA BOLNAVILOR CU LIMFOAME

Adresa sediu social: STR. Pictor Ion Negulici, Sector 2, Bucuresti

Numar Registrul Comertului: J40/90/1991

Cod Unic de Inregistrare: RO25094230

IBAN: RO40RNCB0280156660460001

Adresa de email: office@asociatialimfom.ro