Forum PACIENTI

Comunitatea pacientilor cu limfom din Romania

Topic informatii utile

In cadrul acestui topic, puteti adresa intrebari despre informatii care va sunt folositoare, cum ar fi intrebarile despre unitatile medicale, termeni medicali, studii clinice, drepturile pacientilor sau orice alte intrebari care apartin de sectiunea informatii utile. De asemenea, ii puteti ajuta pe cei care au nevoie de informatii cu raspunsuri folositoare sau sfaturi utile.

Topic Limfom Hodgkin

Daca aveti nelamuriri sau curiozitati in ceea ce priveste Limfomul Hodkin, aici este locul unde puteti pune intrebari sau da raspunsuri. In acest topic, intrebarile si raspunsurile vor avea legatura cu simptomele, diagnosticare, factori de risc, tipuri de limfom Hodgkin, caracteristicile limfomului Hodkin, stadializare, prognostic etc.

Topic Limfom Non-Hodgkin

Va incurajam sa adresati intrebari si sa raspundeti in cadrul acestui topic, despre tot ceea ce are legatura cu limfomul Non-Hodkin. Daca aveti neclaritati despre simptome, diagnosticare, factori de risc sau chiar si alte aspecte, aici puteti adresa intrebari altor pacienti care au trecut printr-o experienta similara cu a dumneavoastra sau chiar puteti impartasi experienta proprie cu alti pacienti.

Tratamente

Aici puteti adresa intrebari sau da raspunsuri despre posibilitatile de tratament in cazul ambelor tipuri de limfom. De pilda, puteti afla despre experientele altor pacienti care au urmat chimioterapia sau radioterapia si nu numai.

Reactii Adverse

Fie ca este vorba despre limfomul Hodkin sau cel Non-Hodkin, in acest topic veti regasi intrebari si raspunsuri despre reactiile adverse ale tratamentelor urmate de pacientii cu limfoame.

Stil de viata

Acest topic va poate fi de folos in ceea ce priveste stilul de viata adoptat odata cu aflarea diagnosticului sau dupa ce boala a intrat in remisie, fie ca e vorba de limfom Hodkin sau Non-Hodkin. De exemplu, puteti adresa intrebari sau da raspunsuri despre fumat, oboseala, sport si hrana sanatoasa.