Video interviuri

Interviuri cu pacienti, doctori

Tratamentele in hematologie si evolutia lor

Prof. Univ. Dr. Daniel Coriu dezvaluie dinamica schimbarilor tratamentelor in hematologie si efectele pozitive ale acestora.

Ce poate face un pacient cu limfom pentru un pronostic favorabil

Aflati direct de la un specialist, Dr. Vasilica Mariana, informatii despre reactii adverse ale tratamentelor, sfaturi despre alimentatie si igiena, sporturi permise si interzise.

De vorba cu Prof. Univ. Dr. Daniel Coriu, despre tratamentele de limfom

Tratament in Romania sau in strainatate? Prof. Univ. Dr. Daniel Coriu informeaza despre ambele variante si despre cum ar trebui sa fie indrumati pacientii in legatura cu tratamentele.

Second opinion pentru pacientii cu limfom

Dr. Vasilica Mariana ne vorbeste despre ceea ce inseamna second opinion. Doamna Doctor nu acuza pacientii care primesc sfaturi si din alta parte, din contra, incurajeaza pacientii cu limfom sa obtina mai multe pareri.

Rolul familiei, esential in viata pacientului cu limfom

Rolul familiei este esential in viata unui pacient diagnosticat cu limfom, insa Prof. Univ. Dr. Daniel Coriu atentioneaza in legatura cu protectia oferita bolnavilor, care trebuie acordata in anumite limite, fara a exagera sau a ascunde anumite aspecte pacientului.

Ce trebuie sa afle un pacient care a fost diagnosticat cu limfom

Despre etapele pe care trebuie sa le parcurga un pacient si informatiile pe care ar trebui sa le afle acesta de la un medic specialist, va vorbeste dr. Vasilica Mariana, medic primar hematologie.