Video interviuri

Interviuri cu pacienti, doctori

Care sunt cele mai importante lucruri de inteles dupa diagnosticare

Prof. univ. dr. Daniel Coriu dezvaluie care sunt cele mai importante lucruri de inteles dupa diagnosticare si cat de esentiala este comunicarea pacient-medic.

Alegeti sa fiti informati corect!

Despre cum ar trebui sa fie informat un pacient, care sunt pasii ce trebuie urmati, dar si despre stadializare, puteti afla de la Dr. Vasilica Mariana, medic primar hematologie.

Progrese realizate în hematologie în ultimii ani, în România

Unde este plasată România la capitolul “progrese în hematologie”? Aflați de la Prof. Univ. Dr. Daniel Coriu care vorbește despre acest subiect într-un interviu acordat Asociației Bolnavilor cu Limfoame.

Prof. univ. dr. Daniel Coriu informeaza despre organizarea sectiilor de hematologie din Romania

Intr-un interviu acordat Asociatiei Bolnavilor cu Limfoame, prof. univ. dr. Daniel Coriu vorbeste despre organizarea sectiilor de hematologie din tara, despre judetele si spitalele care dispun de o astfel de sectie. Urmariti video-ul pentru a afla mai multe direct de la un doctor specialist!

Noua platforma online descrisa intr-un material video

Mass-media anunta lansarea platformei si a aplicatiei

La evenimentul lansarii noii platforme online si a aplicatiei mobile ale Asociatiei Bolnavilor cu Limfoame a fost prezenta si presa. Cei de la NationalTV au luat cateva interviuri cu scopul de a prezenta beneficiile platformei web si ale aplicatiei pentru smartphone-uri, urmand ca bolnavii cu limfom sa afle despre existenta lor.